Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
Allow other modules to alter image harvested from node Needs review Normal Feature request 7.x-2.x-dev Code 5 2 months 4 weeks 4 years 2 months
Incorrect image path in OPEN GRAPH META TAGS setting section Active Normal Bug report 7.x-2.0-alpha3 Code 1 3 months 3 weeks 3 months 3 weeks
No og:tags appearing in code Active Normal Support request 7.x-2.x-dev Documentation 1 4 months 2 weeks 4 months 2 weeks
Have Thumbnail Image set to No Image as default Active Major Bug report 7.x-2.x-dev Code 2 5 months 1 week 6 months 3 weeks
Image should be larger Active Normal Support request 7.x-1.3 Code 3 7 months 6 days markkus69 3 years 5 months
Move the "Open Graph Meta Tags" fieldset into vertical tabs Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 8 7 months 3 weeks 5 years 1 month
Notice: Undefined variable: key Active Minor Bug report 7.x-1.3 Code 2 11 months 3 weeks 1 year 1 month
apostrophe in title creates issues ... Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 9 1 year 1 week 5 years 5 months
Shortcode Issue Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 1 1 year 3 weeks 1 year 3 weeks
Has dependency on non-existent module Active Major Bug report 7.x-2.0-alpha3 Code 3 1 year 1 month 1 year 2 months
Small thumbnail image preset causes images not to show Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 21 1 year 2 months 4 years 9 months
PHP 5.4 requirement should be more obvious Active Normal Task 7.x-2.x-dev Documentation 2 1 year 4 months 1 year 4 months
Undefined constant OPENGRAPH_META_PERM_ADMIN Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 1 year 5 months a.milkovsky 1 year 5 months
Default site relative URL fallback image on multilingual site problem Active Normal Bug report 7.x-2.x-dev Code 1 1 year 5 months 1 year 5 months
Node editing error Active Critical Bug report 7.x-1.3 Code 1 1 year 8 months 1 year 8 months
Project not supported Active Normal Bug report 6.x-1.7 Miscellaneous 4 1 year 8 months 1 year 10 months
HTML entities get encoded twice, such as   Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 20 1 year 9 months 5 years 5 months
Upgrade gave WSOD when editing or posting nodes Active Major Bug report 7.x-2.0-alpha1 Code 2 1 year 9 months 1 year 9 months
OG Tag For Author Active Normal Feature request 7.x-2.x-dev Code 1 1 year 9 months 1 year 9 months
OG tags for taxonomy/categories Active Normal Feature request 7.x-2.x-dev Code 4 1 year 10 months 4 years 2 months
Support for og:video Active Normal Feature request 7.x-2.x-dev Code 2 1 year 10 months 5 years 2 months
Parsing Out WYSIWYG Image Uploads Active Normal Bug report 7.x-2.x-dev Code 1 1 year 10 months 4 years 3 weeks
meta description showing media array if image is input first in body field Needs work Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 1 year 10 months ronlee 2 years 8 months
Image tag breaks for amazon S3 hosted images Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 years 2 months 2 years 2 months
Editing an existing node - duplicate entry Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 3 2 years 10 months 3 years 3 months
Internationalization website error EntityMalformedException: Missing bundle property on entity of type node Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 years 12 months 2 years 12 months
Test modules should be hidden on the modules page Active Normal Task 7.x-1.3 Code 3 years 2 months 3 years 2 months
Secure Image Issues Active Normal Feature request 7.x-1.3 Miscellaneous 3 years 4 months 3 years 4 months
Use hook_rdf_namespaces to add the og xmlns Active Normal Feature request 7.x-1.x-dev Code 1 3 years 9 months 5 years 2 months
OG: Image Automatically Assigned to a Field? Active Normal Feature request 7.x-1.x-dev Code 7 3 years 9 months 5 years 11 months
Meta Tags In Body Active Normal Support request 7.x-1.3 Code 3 years 12 months 3 years 12 months
thumbnails doesn't work with multilingual Active Major Bug report 7.x-1.3 Code 1 4 years 4 days 4 years 11 months
Integration with Media module? How do I set correct og:image ? Active Normal Support request 7.x-1.x-dev Code 3 4 years 1 month 5 years 9 months
Deleted image can cause OG Meta to have the wrong thumbnail URL stored Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 4 years 1 month 4 years 11 months
More correct "og:description" extraction from the node body. Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 5 4 years 1 month Udzzis 5 years 5 days
Allow showing multiple images on a single node Needs work Normal Feature request 7.x-1.x-dev Code 4 4 years 2 months 5 years 8 months
Url Parsing - Charset Considerations Active Minor Bug report 7.x-1.3 Code 4 years 9 months 4 years 9 months
Wrong value for og:image when using path relative to protocol Needs review Normal Bug report 7.x-1.2 Code 5 years 2 weeks 5 years 2 weeks
Summary Field should ignore inline styles and scripts. Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 5 years 1 month 5 years 1 month
harvest_images_from_node() retrieves too many images (performance issue) Needs review Normal Task 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 6 months 5 years 6 months
Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Open Graph meta tags