Hi there,

I get a few Notice:Undefined index warnings when I visit the reports page at admin/reports/views-plugins

Notice: Undefined index: views_doc in views_plugin_list() (line 277 of /usr/home/mysite/www/sites/all/modules/views/views.module).
Notice: Undefined index: views_doc in views_plugin_list() (line 278 of /usr/home/mysite/www/sites/all/modules/views/views.module).
Notice: Undefined index: web_widgets in views_plugin_list() (line 277 of /usr/home/mysite/www/sites/all/modules/views/views.module).
Notice: Undefined index: web_widgets in views_plugin_list() (line 278 of /usr/home/mysite/www/sites/all/modules/views/views.module).
Notice: Undefined index: bulk in views_plugin_list() (line 277 of /usr/home/mysite/www/sites/all/modules/views/views.module).
Notice: Undefined index: bulk in views_plugin_list() (line 278 of /usr/home/mysite/www/sites/all/modules/views/views.module).
Notice: Undefined index: reference_field in views_plugin_list() (line 277 of /usr/home/mysite/www/sites/all/modules/views/views.module).
Notice: Undefined index: reference_field in views_plugin_list() (line 278 of /usr/home/mysite/www/sites/all/modules/views/views.module).

I used to have the "web widgets" and "reference" modules installed but I un-installed them already

Any idea how could I get rid of these?

Thanks
Manuel

Comments

wylbur’s picture

I ran into the same issue with views_data_export. Search the site database for web_widgets and reference_field. You will probably find remnant system records that gets found by views. I deleted those entries, and didn't get any new errors.

Of course test this on a development environment before trying it on your live site!

druderman’s picture

Issue summary:View changes

Any suggestion as to which database tables to search?

msweb69’s picture

Hi guys...
I use the version 7.34 and under admin/reports/Views plugins i see this msg:
Notice: Undefined index: module in views_plugin_list() (line 278 of /home/mswebit/domains/msweb.it/public_html/calabria/sites/all/modules/views/views.module).

My website work well but i don't know why i see this msg!!!
Any ideas how to eliminate this error msg?
thanks
mar.x