So just noticed the install.sh script is still installing the main aegir site in sites/default/, after troubleshooting a user's problems on IRC (unrelated to this though)

Looking at moving the settings.php writable stuff out of aegir_download() and into aegir_vhost().

Comments

mig5’s picture

Status: Active » Fixed

Fixed in HEAD.

Status: Fixed » Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

  • Commit a326f8c on 599758_edit_main_site, 640952_client_preview, dev-dns, dev-features, dev-headless_install, dev-log_directory, dev-migrate_aliases, dev-multiserver-install, dev-newsiteform, dev-nginx, dev-platform_management, dev-ports, dev-purgebackup, dev-relationships, dev-restore, dev-server_nodetype, dev-services, dev-site_rename, dev-ssl, dev_dns, prod-koumbit, ssl, dev-ssl-ip-allocation-refactor, dev-1205458-move_sites_out_of_platforms, 7.x-3.x, dev-588728-views-integration, dev-1403208-new_roles, dev-helmo-3.x authored by mig5:
    #563638 make install.sh install the main aegir site in /sites/ not as...

  • Commit a326f8c on 599758_edit_main_site, 640952_client_preview, dev-dns, dev-features, dev-headless_install, dev-log_directory, dev-migrate_aliases, dev-multiserver-install, dev-newsiteform, dev-nginx, dev-platform_management, dev-ports, dev-purgebackup, dev-relationships, dev-restore, dev-server_nodetype, dev-services, dev-site_rename, dev-ssl, dev_dns, prod-koumbit, ssl, dev-ssl-ip-allocation-refactor, dev-1205458-move_sites_out_of_platforms, 7.x-3.x, dev-588728-views-integration, dev-1403208-new_roles, dev-helmo-3.x authored by mig5:
    #563638 make install.sh install the main aegir site in /sites/ not as...