I don't seem to have the Report to Mollom... selection under Content. How do I get this selection?

I don't have "Redirect local moderation pages to the hosted Mollom moderation system" selected, could that perhaps be the reason?

Comments

hmartens’s picture

I've updated to the latest Mollom version but still no "Report to Mollom and delete" and I've had a couple of posts slip past Mollom already.

Please help :)

sun’s picture

Status:Active» Fixed

Hi,

the Mollom module no longer shows links on/below entities, but integrates with the delete confirmation form of protected entities instead.

For example, if you protected a comment form with Mollom, then you will find the "Report to Mollom" options when deleting a comment.

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

hmartens’s picture

Status:Closed (fixed)» Active

I found that when I delete a bunch of posts, it doesn't give me the "Report to Mollom" feature after I click delete..only when I select 1 post and click delete do I get the "Report to Mollom" functions...maybe my install is an isolated incident?

eshta’s picture

I'm not able to reproduce that with the latest version. Are you running the latest 7.x module?

hmartens’s picture

Good day

That post is more than a year old ;) Sept 2012. It's working now ;) Thanks.

hmartens’s picture

Issue summary:View changes
Status:Active» Fixed

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed - issue fixed for 2 weeks with no activity.