Logic in Motion is een full service digital agency. We adviseren en begeleiden kleine en grote ondernemingen bij het succesvol realiseren van hun doelstellingen en ambities via digitale en online kanalen. We tekenen samen met hen de strategie uit en gaan vervolgens aan de slag met de concrete uitvoering ervan. De resultaten volgen we samen op en sturen we bij waar nodig in functie van de vooropgestelde KPI’s.

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en implementeren van innovatieve digitale toepassingen. Van websites en webshops over apps tot complexe online platformen met talrijke integraties zoals CRM, ERP en andere systemen. Onze naam doet al vermoeden dat we veel belang hechten aan logische en intuïtieve gebruikerservaringen. Meer zelfs, user experience staat centraal in alles wat we denken en doen.
De grote verscheidenheid van ons team is wat ons sterk en uniek maakt. Elk van ons bekijkt een project vanuit zijn of haar specialisatie, wat ervoor zorgt dat we niet alleen ontwerpen en ontwikkelen. We zijn een full service digital agency dat ook ruime ervaring heeft op het vlak van search engine marketing (SEO en SEA), analytics, copywriting, digital advertising en social media management.

Een concreet project bespreken of vrijblijvend van gedachten wisselen? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op.

Projects supported

Bootstrap Quickadmin, Commerce Payment Alter, Scrambler, itunesapi

Credited on 4 issues fixed in the past 3 months