Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
Preview does not work for anonymous users Active Normal Bug report 7.x-4.x-dev Code 1 2 weeks 6 days 2 weeks 6 days
Undefined index #webform_component in in _webform_table_element_render_alter_recurse() Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 3 3 weeks 5 days 1 year 5 months
No row-titles shown in non-switched tables after failed submit Needs work Major Bug report 7.x-4.x-dev Code 1 6 months 1 week 3 years 1 month
Table shows wrong Data after failed Submit Active Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 1 year 1 month 4 years 4 months
The content of the Webform table element don't show. Needs review Major Bug report 7.x-4.x-dev Code 4 1 year 2 months mattbizley 3 years 7 months
_table_element_validate() incompatible with options that include a zero index Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 1 1 year 3 months 1 year 3 months
Submission data hidden if child select component option key === 0 Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 2 1 year 3 months 1 year 3 months
Submit isn't working when only a table element is present Active Major Bug report 7.x-1.7 Code 4 1 year 3 months 4 years 2 months
Hide Label does not work Needs review Normal Bug report 7.x-2.x-dev User interface 6 1 year 4 months VladSavitsky 1 year 6 months
File field no file uploaded Active Normal Bug report 7.x-4.x-dev Code 1 1 year 7 months 1 year 7 months
Major overhaul based on 1.6 Active Normal Bug report 6.x-1.6 Code 1 1 year 8 months 1 year 8 months
Webform_table doesnt store data and download data is corrupt Active Critical Bug report 7.x-4.x-dev Code 3 1 year 9 months sanderss77 2 years 9 months
webform table element data not getting saved after submit Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 1 1 year 9 months zhilevan 1 year 9 months
PHP Warning message - Invalid argument supplied for foreach() in _table_element_validate() Needs review Minor Bug report 7.x-4.x-dev Code 6 2 years 2 months 3 years 1 month
Email header details cant't be set to components inside a webform table element Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Miscellaneous 2 years 6 months 2 years 6 months
PHP Notice: Undefined index: #type en webform_table_element_formbuilder_form_builder_preview_alter() Needs review Normal Bug report 7.x-4.x-dev Code 2 2 years 8 months 2 years 8 months
Table Element v4.0 is not compatible with Webform 4.0 Active Critical Bug report 7.x-4.0-alpha0 Miscellaneous 5 2 years 9 months 3 years 11 months
Wrong analysis rendering and wrong export template Active Critical Bug report 7.x-2.x-dev Code 3 2 years 10 months 3 years 3 weeks
Unsupported operand types error when submitting a form Active Normal Bug report 7.x-4.x-dev Code 4 2 years 10 months 2 years 10 months
Doesn't seem to work with fieldsets Active Normal Bug report 7.x-1.7 Code 3 years 2 weeks 3 years 2 weeks
export to CSV or Excel wrond data next Fields Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 7 3 years 3 weeks Behfar 3 years 7 months
No table rendered Active Major Bug report 7.x-2.x-dev Code 1 3 years 3 months 3 years 6 months
table field control on webform builder interface missing Active Normal Bug report 7.x-2.x-dev Code 4 years 1 month 4 years 1 month
Select options w/ multiple values - Excel or Delimited text downloads do not capture keys or values Closed (fixed) Minor Bug report 6.x-1.6 Code 6 4 years 7 months 4 years 8 months
Two page webform, data inside of table element not saved if going to previous page Closed (works as designed) Normal Bug report 7.x-1.7 Miscellaneous 2 4 years 10 months 4 years 10 months
table component missing with drupal_get_form Closed (cannot reproduce) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 2 4 years 10 months 5 years 7 months
Webform table get strange when a theme has the content inside a table Closed (cannot reproduce) Major Bug report 7.x-1.1 Code 3 4 years 10 months 5 years 9 months
Table does not retain data when submitting Closed (fixed) Normal Bug report 6.x-1.x-dev User interface 22 4 years 11 months 6 years 14 hours
Table Element Label Continues to Show when set to None Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 1 month 5 years 1 month
Submission results missing data for textfields in last row Closed (works as designed) Normal Bug report 6.x-1.6 Code 1 5 years 1 month 5 years 1 month
Table element showing error if dragged inside field set Closed (cannot reproduce) Normal Bug report 7.x-1.x-dev User interface 16 5 years 2 months 5 years 5 months
Label and Description are not shown Closed (fixed) Normal Bug report 6.x-1.4 Code 9 5 years 2 months Jelle_S 5 years 3 months
Submission Email Field Order Closed (fixed) Normal Bug report 6.x-1.x-dev Miscellaneous 4 5 years 4 months 5 years 5 months
theme_table_element() Undefined variable: rows Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 6 months 5 years 8 months
Server Error Closed (fixed) Major Bug report 6.x-1.2 Code 2 5 years 7 months c_archer 5 years 8 months
Fatal Error if Devel module not installed Closed (fixed) Critical Bug report 6.x-1.2 Code 2 5 years 7 months 5 years 8 months
Can't save draft version of submission Closed (fixed) Major Bug report 6.x-1.x-dev Code 8 5 years 9 months 5 years 10 months
Submission save and draft save will be broken if field keys is too long Closed (fixed) Minor Bug report 6.x-1.x-dev Code 2 5 years 9 months 5 years 10 months
Webform Table Element Breaks PathAuto Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 5 years 9 months 5 years 9 months
Table headers not visible when viewing the submission Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 10 months 5 years 10 months
Value '0' will not be accepted as a value. Closed (fixed) Major Bug report 6.x-1.x-dev Code 3 5 years 10 months 5 years 10 months
Cannot set fields to be Mandatory Closed (fixed) Normal Bug report 6.x-1.0 User interface 6 5 years 11 months Jelle_S 6 years 1 day
Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Webform Table Element