Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
Preview does not work for anonymous users Active Normal Bug report 7.x-4.x-dev Code 1 2 weeks 5 days 2 weeks 5 days
Undefined index #webform_component in in _webform_table_element_render_alter_recurse() Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 3 3 weeks 5 days 1 year 5 months
No row-titles shown in non-switched tables after failed submit Needs work Major Bug report 7.x-4.x-dev Code 1 6 months 1 week 3 years 1 month
Table shows wrong Data after failed Submit Active Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 1 year 1 month 4 years 4 months
The content of the Webform table element don't show. Needs review Major Bug report 7.x-4.x-dev Code 4 1 year 2 months mattbizley 3 years 7 months
_table_element_validate() incompatible with options that include a zero index Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 1 1 year 3 months 1 year 3 months
Submission data hidden if child select component option key === 0 Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 2 1 year 3 months 1 year 3 months
Submit isn't working when only a table element is present Active Major Bug report 7.x-1.7 Code 4 1 year 3 months 4 years 2 months
Hide Label does not work Needs review Normal Bug report 7.x-2.x-dev User interface 6 1 year 3 months VladSavitsky 1 year 6 months
File field no file uploaded Active Normal Bug report 7.x-4.x-dev Code 1 1 year 7 months 1 year 7 months
Major overhaul based on 1.6 Active Normal Bug report 6.x-1.6 Code 1 1 year 8 months 1 year 8 months
Webform_table doesnt store data and download data is corrupt Active Critical Bug report 7.x-4.x-dev Code 3 1 year 9 months sanderss77 2 years 9 months
webform table element data not getting saved after submit Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Code 1 1 year 9 months zhilevan 1 year 9 months
PHP Warning message - Invalid argument supplied for foreach() in _table_element_validate() Needs review Minor Bug report 7.x-4.x-dev Code 6 2 years 2 months 3 years 1 month
Email header details cant't be set to components inside a webform table element Active Normal Bug report 7.x-4.0-alpha0 Miscellaneous 2 years 6 months 2 years 6 months
PHP Notice: Undefined index: #type en webform_table_element_formbuilder_form_builder_preview_alter() Needs review Normal Bug report 7.x-4.x-dev Code 2 2 years 8 months 2 years 8 months
Table Element v4.0 is not compatible with Webform 4.0 Active Critical Bug report 7.x-4.0-alpha0 Miscellaneous 5 2 years 9 months 3 years 11 months
Wrong analysis rendering and wrong export template Active Critical Bug report 7.x-2.x-dev Code 3 2 years 10 months 3 years 3 weeks
Unsupported operand types error when submitting a form Active Normal Bug report 7.x-4.x-dev Code 4 2 years 10 months 2 years 10 months
Doesn't seem to work with fieldsets Active Normal Bug report 7.x-1.7 Code 3 years 2 weeks 3 years 2 weeks
No table rendered Active Major Bug report 7.x-2.x-dev Code 1 3 years 3 months 3 years 6 months
table field control on webform builder interface missing Active Normal Bug report 7.x-2.x-dev Code 4 years 1 month 4 years 1 month
Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Webform Table Element