Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
PHP 7 Error when rebuilding subforms Active Normal Bug report 7.x-1.0-alpha2 Code 3 3 months 5 days 3 months 5 days
Subform, empty validation messages Needs review Normal Bug report 7.x-1.0-alpha2 Code 3 10 months 1 week m.attar 10 months 1 week
Subform doesn't render elements that don't include #type => 'markup' Needs review Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 1 year 2 weeks 3 years 11 months
Validate for each subform Active Major Bug report 7.x-1.0-alpha2 Code 1 1 year 2 months 1 year 2 months
Subform action to external url not working Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 1 year 3 months 1 year 3 months
Multiple submits of subform Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 years 3 months 2 years 3 months
Subform conflict with dragndrop_upload due to rewriting #name Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 2 years 3 months 2 years 3 months
Prevent caching when rebuilding Active Normal Task 7.x-1.0-alpha2 Code 1 2 years 6 months 2 years 6 months
Default values Active Normal Task 7.x-1.x-dev Documentation 1 3 years 3 days 3 years 11 months
Duplicate error messages Active Normal Bug report 7.x-1.0-alpha2 Code 3 years 6 months 3 years 6 months
Make new release Closed (fixed) Normal Task 7.x-1.x-dev Code 2 4 years 8 months 4 years 10 months
Delete uses of dpm() Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.0-alpha1 Code 2 4 years 8 months 4 years 11 months
Error when attaching a field form in a subform Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 4 years 10 months 5 years 8 months
Subform View Consistency - Need to clear cache Active Normal Support request 7.x-1.x-dev Documentation 4 years 11 months 4 years 11 months
Subform with Plupload element doesn't work Active Normal Bug report 7.x-1.0-alpha1 Code 2 5 years 3 days 5 years 2 weeks
Rebuild parent form after submit a button in subform via ajax Active Normal Support request 7.x-1.x-dev Code 5 years 1 week 5 years 1 week
Any documentation? Active Normal Support request 7.x-1.0-alpha1 User interface 5 years 3 weeks 5 years 3 weeks
Subforms don't execute automatically when they don't have buttons Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 5 years 1 month 5 years 11 months
$form_state['values']['my_select_element'] always empty array in subform where '#multiple' => TRUE Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.0-alpha1 Code 4 5 years 1 month 5 years 2 months
Subform doesn't work in multilevel ! Active Normal Feature request 7.x-1.x-dev Miscellaneous 1 5 years 2 months 5 years 7 months
Subform in field widget Active Normal Support request 7.x-1.x-dev Miscellaneous 21 5 years 3 months 5 years 11 months
subform in a subform (nested) Closed (fixed) Normal Support request 7.x-1.0-alpha1 Documentation 3 5 years 3 months 5 years 3 months
Why is module this needed? Closed (works as designed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 5 years 3 months 5 years 3 months
create node from subform field Active Normal Support request 7.x-1.x-dev Code 5 years 6 months 5 years 6 months
(sub)form is called twice, causing unexpected results Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 years 7 months 5 years 7 months
Notice: Undefined index: rebuild in subform_parent_after_submit() (line 594 of subform.module Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 5 years 8 months 5 years 8 months
Rebuild all the subforms when a subform is submitted Active Normal Support request 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 8 months 5 years 8 months
Two subforms in "Subform Example" module Active Minor Support request 7.x-1.0-alpha1 Code 1 5 years 9 months 5 years 9 months
Datestamp field stay empty after submit Closed (fixed) Critical Bug report 7.x-1.x-dev Code 11 5 years 9 months 5 years 10 months
Rebuilding subforms need work Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 5 years 10 months 6 years 7 months
Term Reference Does not work Closed (fixed) Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 10 months 6 years 1 month
How to get the $subform_state variables from $form_state Closed (fixed) Normal Support request 7.x-1.x-dev Code 5 5 years 10 months 6 years 2 weeks
Fix setting triggering element Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 8 5 years 10 months 5 years 11 months
A submitted and executed subform shouldn't rebuild Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 5 years 11 months 5 years 11 months
Form elements not added to subform if #attributes[name] explicitly set Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 5 years 11 months 5 years 11 months
Add a subform_submit_all_batch() submitting all subforms in seperate batch sets/operations. Active Normal Task 7.x-1.x-dev Code 5 years 11 months 5 years 11 months
Batches added from within subforms Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 11 months 6 years 7 months
Make example form more readable Closed (fixed) Normal Task 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 11 months 6 years 2 weeks
Duplicate code in subform_element_process() and subform_element_rebuild() Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 5 years 11 months 5 years 11 months
Example module - add dependency to subform Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 11 months 6 years 2 weeks
Don't nullify $subform_state after submit Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 11 months 6 years 2 weeks
Error message when removing files Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 5 years 11 months 5 years 11 months
Pass the parent form state to the subform_state Needs work Normal Feature request 7.x-1.x-dev Code 7 5 years 11 months 6 years 2 weeks
Stop rewriting #name in subform_element_value() and support #tree Closed (won't fix) Normal Task 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 11 months 5 years 11 months
subform_element_submit() shouldn't always $form_state['rebuild'] = TRUE Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 5 years 11 months 6 years 2 weeks
Initalize values to prevent recovrable fatal error in subform_element_rebuild() Closed (won't fix) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 5 years 11 months 6 years 2 weeks
Only 1st subform is validated Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 6 years 1 day 6 years 2 weeks
IE ignores button inside subform being the first button on a form Closed (fixed) Normal Task 7.x-1.x-dev Code 4 6 years 6 months 6 years 7 months
Support #required Closed (fixed) Normal Task 7.x-1.x-dev Code 3 6 years 6 months 6 years 7 months
Remove $form_state['subform_skip'] in favor of a more common approach Closed (fixed) Normal Task 7.x-1.x-dev Code 2 6 years 6 months 6 years 7 months

Pages

Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Subform