Title Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
Recoverable fatal error: Argument 1 passed to _node_embed_user_feedback() must be an instance of stdClass, boolean given Reviewed & tested by the community Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 3 months 2 weeks 2 years 10 months
Regex not capturing multiple embeds Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 4 months 3 days 1 year 9 months
Enabling Insert Node filter destroys the safe_value of a field Active Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 10 months 1 week 3 years 10 months
Multiple embed codes on the same line don't work right Needs review Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 1 year 2 days MrHaroldA 5 years 5 months
Looking in wrong place for iframedialog Active Major Bug report 7.x-1.2 Code 3 1 year 1 month 1 year 2 months
Button doesn't appear in CKEditor toolbar wizard Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 1 year 2 months 2 years 1 month
View in the ckeditor dialog gets cut off Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev User interface 10 1 year 4 months 4 years 1 month
Can not select article with multiple selected content type in ck embed view Active Major Bug report 7.x-1.1 Miscellaneous 1 1 year 8 months 1 year 8 months
Include language and text direction in popup html Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 1 year 12 months 2 years 3 days
CKEDITOR node embed iframe should support multilingual sites Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 2 years 6 days 3 years 2 weeks
(iframedialog) integration - path problem Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 3 2 years 2 months 2 years 10 months
Embed parameters in a Full HTML text box have their ampersand escaped Needs review Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 2 years 8 months MrHaroldA 5 years 8 months
Don't display unrendered token for unpublished nodes Active Major Bug report 7.x-1.1 Code 3 2 years 11 months MrHaroldA 3 years 8 months
Search in dialog don't work Active Normal Bug report 7.x-1.1 Code 3 years 1 month 3 years 1 month
view_mode gets cleared if other parameters are set Active Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 3 years 4 months MrHaroldA 5 years 9 months
Node Embed fails with fieldgroup fieldsets, they are hidden and not displayed as collapsible fieldsets Postponed (maintainer needs more info) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 3 years 4 months 3 years 11 months
Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Node Embed