Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
IMCE button doesn't show with wysiwyg-7.x-2.x-dev Needs review Normal Bug report 7.x-1.0 Code 5 2 weeks 1 day 3 years 7 months
Dependency on WYSIWYG module is not required Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.0 Code 2 3 months 2 weeks 3 years 12 months
File browser is not working Active Critical Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 7 months 4 days 7 months 4 days
For CKeditor integration, Browse server adds full url to image, relative url should be provided. Reviewed & tested by the community Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 1 year 10 months nidhi.badani 2 years 2 months
IMCE Button doesn't appear in TinyMCE / CKEditor Closed (works as designed) Critical Bug report 7.x-1.x-dev User interface 24 1 year 11 months 5 years 11 months
New images selected for insertion in Wysiwyg editor broken Active Normal Bug report 7.x-1.0 Code 2 years 11 months 2 years 11 months
Permissions to add IMCE button to WYSIWYG Profile requires access to at least 1 IMCE profile Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev User interface 4 3 years 4 months 4 years 1 month
IMCE button doesn't display after upgrade to D7 Active Normal Bug report 7.x-1.0 Miscellaneous 8 3 years 4 months 4 years 1 month
TinyMCE - Insert Image window and HTML window open up tiny in Chrome Active Normal Bug report 7.x-1.0 User interface 3 3 years 8 months 4 years 4 months
IMCE image pane in (F)CKeditor doesn't offer "browse server" link Active Normal Bug report 6.x-1.1 Code 29 3 years 10 months 7 years 5 months
Issue installing programatically Active Normal Bug report 7.x-1.0 Code 1 3 years 11 months 3 years 11 months
IMCE ajaxError handler leads to WSOD. Active Normal Bug report 6.x-1.x-dev Code 7 4 years 3 weeks 4 years 5 months
IMCE Bridge Stopped Working Closed (fixed) Normal Bug report 6.x-1.1 Miscellaneous 1 4 years 2 months 4 years 2 months
broken link to documentation Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.0 Documentation 3 4 years 3 months 5 years 1 month
IMCE stoped working in Chrome Closed (fixed) Critical Bug report 7.x-1.0 Code 32 4 years 4 months 4 years 8 months
Fatal error after enabling imce_wysiwyg module Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.0 Code 1 4 years 10 months 4 years 10 months
Tinymce -unvalid generated HTML when using indent in list - only in jQuery Version Active Critical Bug report 6.x-1.1 Code 5 years 1 month 5 years 1 month
JS Error After updated the TinyMCE to 3.4.3.2 Closed (fixed) Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 5 years 3 months 5 years 3 months
Webkit + TinyMCE only: Images have a width and height of zero with enabled "Advanced image" plugin Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 8 5 years 3 months 5 years 10 months
image placed inside [img][/img] tags do not convert on node view Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Miscellaneous 1 5 years 3 months 5 years 3 months
Internet Explorer 8 - send file link on double click Closed (duplicate) Normal Bug report 6.x-1.x-dev User interface 3 5 years 5 months 6 years 6 months
CKeditor disappears Closed (duplicate) Normal Bug report 6.x-1.x-dev User interface 8 5 years 5 months 6 years 3 months
IMCE Wysiwyg bridge and php5.3 Closed (duplicate) Normal Bug report 6.x-1.1 Code 1 5 years 5 months 6 years 6 months
no add button within IMCE Closed (fixed) Normal Bug report 5.x-1.x-dev Code 5 5 years 5 months 7 years 5 months
IMCE Wysiwyg TinyMCE dialog type fix Needs work Normal Bug report 6.x-1.1 Code 4 5 years 11 months 6 years 3 weeks
Send to TinyMCE button does not appear when secure pages module is used Closed (won't fix) Normal Bug report 6.x-1.1 User interface 5 6 years 1 month 6 years 7 months
Port to Drupal 7 Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 11 6 years 7 months 6 years 11 months
IMCE button appears on TinyMCE Link dialog Closed (won't fix) Normal Bug report 6.x-1.x-dev Code 5 6 years 8 months 7 years 4 days
Wrong parameter for LinkBrowserURL in FCKeditor Active Normal Bug report 6.x-1.x-dev Code 3 6 years 9 months 6 years 11 months
no "browse server" button in FCK for Links, just for Images Closed (duplicate) Normal Bug report 6.x-1.x-dev Code 2 6 years 9 months 6 years 10 months
Browse server button useds wrong base url Closed (fixed) Normal Bug report 6.x-1.0 Code 2 6 years 9 months 7 years 2 months
Image tag is not closed Closed (won't fix) Minor Bug report 6.x-1.0 Code 1 6 years 9 months 7 years 2 months
Not working with clean URLs disabled Closed (works as designed) Normal Bug report 6.x-1.0 Code 4 6 years 9 months 7 years 9 months
In FCKEditor Hyperlink tab in Image window works wrong Closed (duplicate) Normal Bug report 6.x-1.0 Code 1 6 years 9 months 7 years 3 weeks
missing "Browse Server" button from Site Administrator view Closed (works as designed) Normal Bug report 6.x-1.0 Code 6 6 years 11 months 7 years 3 months
send to fck link missing Closed (works as designed) Normal Bug report 6.x-1.0 User interface 4 6 years 12 months 7 years 4 months
Module backport to D5 Closed (fixed) Critical Bug report 5.x-1.x-dev Code 25 7 years 5 months sethcohn 7 years 9 months
Wysiwyg API + FCKeditor + IMCE | Not All Buttons Showing If Select Manually Closed (duplicate) Critical Bug report 6.x-1.0 Miscellaneous 3 7 years 5 months valel46 7 years 7 months
Enabling modules disables page rendering Closed (fixed) Critical Bug report 6.x-1.0 Code 1 7 years 9 months gsin 7 years 9 months
Path incorrectly calculated for IMCE+TinyMCE Closed (duplicate) Normal Bug report Code 2 7 years 9 months 7 years 9 months
Subscribe with RSS Subscribe to Issues for IMCE Wysiwyg bridge