Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
Field Default Value not working with Entity Reference Fields Active Normal Bug report 8.x-1.x-dev Code 2 1 week 2 days 2 months 1 week
Taxonomy terms reference autocomplete widget broken Needs review Critical Bug report 7.x-1.3 Code 20 1 week 4 days kryber 2 years 11 months
Tokens for a Link field are not saved as Default values but instead the substituted text is saved Active Normal Bug report 8.x-1.x-dev Code 1 1 week 5 days 1 week 5 days
Update Active Normal Support request 7.x-1.x-dev Code 1 1 week 6 days 1 week 6 days
Default value for date fields Active Normal Feature request 7.x-1.2 Code 7 2 months 1 week 2 years 10 months
Provide integration with Token module Needs work Normal Task 7.x-1.x-dev Code 4 2 months 2 weeks 3 months 4 days
Use token_scan() instead of (strpos($value, '[') !== FALSE) Reviewed & tested by the community Normal Task 7.x-1.x-dev Code 11 2 months 2 weeks rasikap 3 months 4 days
Field Default Token creates issue in link field Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 2 2 months 2 weeks 3 months 2 weeks
Taxonomy terms allowed values and empty values broken Needs review Critical Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 4 months 2 weeks 4 months 2 weeks
Support HTML5 Tools and Elements module Needs review Normal Feature request 7.x-1.x-dev Code 12 4 months 2 weeks 4 months 3 weeks
"Only numbers are allowed" in integer field using default token Postponed Normal Bug report 7.x-1.3 Code 17 4 months 3 weeks maxx0n 2 years 10 months
Not saving token for Single On/Off Checkbox Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 3 4 months 4 weeks 4 months 4 weeks
Setting for disable functionality Active Normal Feature request 7.x-1.x-dev Code 3 11 months 3 weeks 1 year 6 months
Support for Organic Groups OG reference widget/field Active Normal Feature request 7.x-1.x-dev Code 4 1 year 1 month 1 year 9 months
Support for files (image) Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 1 year 7 months 1 year 8 months
Support for AddressField Active Normal Feature request 7.x-1.2 Code 2 1 year 8 months 1 year 8 months
Using token for multivalue field gives PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1366 Incorrect integer value Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 1 year 8 months 2 years 5 months
Unable to access token from custom field on profile? Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 13 2 years 10 months 2 years 11 months
Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Field default token