Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
EVA leaves tokens unchanged when value is missing Fixed Normal Bug report 7.x-1.2 Code 18 3 days 22 hours 1 year 8 months
Arguments set too late (sabotaging views_evi) Fixed Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 8 4 days 13 min 11 months 4 days
Undefined index: #entity_type Fixed Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 11 1 week 1 day 1 year 10 months
More link is broken due to get_path semantics Fixed Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 1 week 1 day 1 year 8 months
Display view even when empty Closed (works as designed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 2 months 2 weeks 3 years 9 months
Exposed Filters appear above the view title Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev User interface 10 3 months 1 week 4 years 3 months
eva_get_views needs to check if get_option() returns NULL Postponed (maintainer needs more info) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 4 months 4 days 2 years 6 months
id appended to url multiple times after using exposed filter Needs work Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 4 months 4 days 3 years 5 months
Exposed filter field always shown, even when mandatory contextual filter value empty Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 2 8 months 3 days 1 year 11 months
Undefined index line 56 language Active Normal Bug report 7.x-1.2 Miscellaneous 1 10 months 2 days 10 months 2 days
EVA Arguments Error Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 6 10 months 2 weeks 1 year 1 month
multiple eva field displays in 1 view - specified number of items ignored Closed (cannot reproduce) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Miscellaneous 3 10 months 3 weeks 1 year 7 months
Overridden contextual filters sets EVA Arguments to None Postponed (maintainer needs more info) Normal Bug report 7.x-1.2 User interface 5 11 months 2 days 2 years 3 months
Multivalued fields not working as arguments Postponed (maintainer needs more info) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 6 11 months 4 days 2 years 8 months
theme_preprocess_views_view not called Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 11 months 4 days 1 year 12 months
Eva field display and field not working with open atrium Postponed (maintainer needs more info) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 1 11 months 4 days 1 year 11 months
EVA views exectuted even if field is not displayed Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 2 11 months 4 days 2 years 6 months
Allowed memory exhausted Postponed (maintainer needs more info) Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 11 months 4 days 2 years 4 weeks
Undefined index: node in views_handler_field_field->access() Closed (duplicate) Major Bug report 7.x-1.2 Code 2 12 months 4 days 2 years 4 weeks
EntityMalformedException with protected nodes Closed (works as designed) Major Bug report 7.x-1.2 Code 2 1 year 7 months 1 year 7 months
Attachment Glossary issue Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 year 7 months 1 year 7 months
EVA View not showing for any Authenticated or Anonymous User, Only Administrator Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Miscellaneous 5 1 year 10 months 3 years 9 months
eva not displaying related unpublished nodes for a node thats not published? Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 1 1 year 11 months Dean Clayton 1 year 11 months
Exposed filter isn't applied on initial load. Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 2 2 years 2 days 3 years 1 month
View with only header text not shown Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 years 2 weeks 2 years 2 weeks
Using EVA in teaser causes disapearing pager in pages that list contents Closed (fixed) Major Bug report 7.x-1.2 Miscellaneous 6 2 years 3 months amir.modarresi 3 years 9 months
Notice: Undefined variable: entity and EntityMalformedException Closed (fixed) Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 31 2 years 6 months 5 years 2 months
Re-occuring EVA error message on database updates Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 7 2 years 9 months 4 years 2 weeks
EntityMalformedExceptions with custom entity modules Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 13 2 years 9 months 4 years 3 months
Undefined index #language Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 2 years 9 months 3 years 6 months
Conflict with diff module Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 7 2 years 9 months 4 years 7 months
Infinite recursion in eva_entity_view_alter() (only when used with Display Suite?) Closed (won't fix) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 18 2 years 9 months 4 years 3 months
View title not shown when attached to profile Active Normal Bug report 7.x-1.2 Miscellaneous 3 years 4 weeks 3 years 4 weeks
EVA displays in summary even when hidden from view Closed (works as designed) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 1 3 years 4 months 3 years 4 months
States selector error when using jquery update input:[argument_mode] Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 3 years 5 months 3 years 6 months
Cannot do "two interlapping EVA's trick" Closed (works as designed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 3 years 9 months 3 years 9 months
Does not respect view mode for an entity reference field in an EVA Field display Closed (cannot reproduce) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 3 years 10 months 3 years 10 months
"Entity Content" not available in views UI . eva_plugin_display_entity.class not loaded ? Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.2 Code 15 3 years 10 months 5 years 8 months
Enabling EVA breaks VBO rules Closed (cannot reproduce) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 3 years 11 months 5 years 4 days
Undefined index: exposed form, when updating eva to 1.2 Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 4 years 3 weeks 4 years 3 months
Static cache in eva_get_views does not work if no views are available Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 8 4 years 3 weeks 4 years 2 months
Page View not displaying when argument of node author 1(admin) but working for other site users . Closed (fixed) Major Bug report 7.x-1.2 Code 2 4 years 1 month 4 years 1 month
Cloning views that contain Entity content Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 4 years 3 months 4 years 8 months
EVA "pseudo field" not showing up in DS - cache issue Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 4 years 3 months 4 years 9 months
Error while viewing nodes with field collections when eva module enabled Closed (fixed) Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 23 4 years 3 months 5 years 2 months
Rename "Entity content" text in UI Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.1 User interface 12 4 years 3 months 4 years 9 months
The field cache needs to be cleared after saving an Entity view display Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 4 years 3 months 5 years 3 weeks
EVA appears in list of fields for taxonomy display but does not actually show up on page Closed (fixed) Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 4 years 4 months 5 years 6 months
EntityMalformedException when viewing user account page with Profile2 Closed (cannot reproduce) Critical Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 4 years 4 months 4 years 4 months
Wrokbench_moderation + Diff + EVA = php errors Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 4 years 4 months 4 years 11 months

Pages

Subscribe with RSS Subscribe to Issues for EVA: Entity Views Attachment