Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
Undefined index: #entity_type Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 2 months 1 week 7 months 1 week
Overridden contextual filters sets EVA Arguments to None Active Normal Bug report 7.x-1.2 User interface 1 3 months 1 week 1 year 5 days
EVA leaves tokens unchanged when value is missing Needs review Normal Bug report 7.x-1.2 Code 9 3 months 3 weeks 5 months 2 weeks
multiple eva field displays in 1 view - specified number of items ignored Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Miscellaneous 3 months 3 weeks 3 months 3 weeks
More link is broken due to get_path semantics Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 4 months 4 days 5 months 1 week
Attachment Glossary issue Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 months 1 week 4 months 1 week
Undefined index: node in views_handler_field_field->access() Active Major Bug report 7.x-1.2 Code 1 7 months 1 day 9 months 3 weeks
EVA View not showing for any Authenticated or Anonymous User, Only Administrator Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Miscellaneous 5 7 months 1 week 2 years 5 months
Exposed filter field always shown, even when mandatory contextual filter value empty Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 7 months 3 weeks 7 months 3 weeks
Eva field display and field not working with open atrium Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 8 months 2 weeks 8 months 2 weeks
theme_preprocess_views_view not called Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 8 months 3 weeks 8 months 3 weeks
Exposed filter isn't applied on initial load. Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 2 8 months 3 weeks 1 year 10 months
Allowed memory exhausted Active Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 9 months 23 hours 9 months 3 weeks
View with only header text not shown Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 9 months 2 weeks 9 months 2 weeks
eva_get_views needs to check if get_option() returns NULL Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 year 3 months 1 year 3 months
EVA views exectuted even if field is not displayed Active Normal Bug report 7.x-1.2 Code 1 1 year 3 months 1 year 3 months
Multivalued fields not working as arguments Needs review Normal Bug report 7.x-1.2 Code 3 1 year 3 months 1 year 4 months
id appended to url multiple times after using exposed filter Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 1 year 4 months 2 years 1 month
View title not shown when attached to profile Active Normal Bug report 7.x-1.2 Miscellaneous 1 year 9 months 1 year 9 months
Subscribe with RSS Subscribe to Issues for EVA: Entity Views Attachment