Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
ajax submit button breaks entity prepopulate of group admin audience field "other groups" Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 11 1 week 5 days jastraat 4 months 2 days
AJAX causes entityreference_prepopulate_get_values_from_url to fail Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 54 2 weeks 4 days amitaibu 2 years 3 months
Item order is dropped Reviewed & tested by the community Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 9 1 month 4 days 4 months 3 weeks
undefined index errors in entityreference_prepopulate_field_access() Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 2 months 1 week 6 months 2 weeks
Fall back :Custom message for redirect Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 months 2 weeks 2 months 2 weeks
getting form_set_error when the entityreference field is required Active Critical Bug report 7.x-1.x-dev Code 9 2 months 2 weeks 3 years 4 weeks
Doesn't work if more than one field_entity_reference_url in the same form Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 months 2 weeks 2 months 2 weeks
Entity reference prepopulate does not work on multiple OG Audience fields Needs work Normal Bug report 7.x-1.3 Code 16 2 months 3 weeks 2 years 3 days
Undefined index: og_context in entityreference_prepopulate_get_values_from_og_context() Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 months 1 week 4 months 1 week
OG context checkbox is ignored. Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 11 5 months 3 days 2 years 2 weeks
Fatal error when encountering "ghost" provider Patch (to be ported) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 5 months 1 week 5 months 1 week
Don't try to get prepopualted IDs if already retrieved values from cache Closed (fixed) Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 24 5 months 3 weeks amitaibu 2 years 1 month
Prepolulation broken when fields are attached in ajax Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 1 6 months 5 days 6 months 1 week
"Action to take when Prepopulating" fails for Entitityreferences exposed on "Add to Cart" form. Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 6 months 1 week 1 year 4 months
Not Work with Entity Form 1 Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 months 4 days 7 months 4 days
Improve DX and fix notice in entityreference_prepopulate_get_values_from_cache() Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 8 months 5 days 8 months 5 days
We should be able to reference an unpublished node Active Major Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 8 months 3 weeks 10 months 5 days
7.x-1.5 is broken when a file-field is part of the form Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.5 Code 2 9 months 1 week 1 year 4 months
$destination parameter not used by content create links function Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev User interface 13 10 months 9 hours 3 years 4 months
Issues with ajax file upload fields Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 138 10 months 2 weeks 3 years 3 months
References can loose their order when passed through validateReferenceableEntities() Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 11 months 4 days 11 months 4 days
Doesn't work with file entity file/add path Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 8 11 months 1 week 2 years 2 months
Fallback behaviour for empty og reference does not fire Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 11 months 2 weeks 11 months 3 weeks
Overwrites custom default value functions Needs review Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 11 months 2 weeks 11 months 3 weeks
Function entityreference_prepopulate_get_values() is not respecting og_context setting in the manage fields page for the content type Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.4 Code 3 1 year 1 month 1 year 2 months
Could not hide inline entity form field completely Active Normal Bug report 7.x-1.5 Miscellaneous 1 1 year 2 months 1 year 2 months
Error when editing node if action_on_edit is not set for field Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 1 year 4 months 1 year 10 months
Add "Providers" functionality, and allow settings weight on them Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 18 1 year 4 months 1 year 6 months
"hide" fallback on new entity doesn't work Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 3 1 year 6 months amitaibu 1 year 6 months
user refrerence, doesnt give an error msg if no valid user is submited Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 1 year 10 months 1 year 10 months
CerException: Cannot create invalid reference to remote entity. in CerHandler->reference() (regel 287 Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 6 1 year 10 months 2 years 2 months
redirect only works if og perms setup for bundle Active Major Bug report 7.x-1.3 Code 1 1 year 11 months 1 year 11 months
PHP Fatal error: Call to undefined function og_is_group_audience_field() Active Normal Bug report 7.x-1.1 Code 3 1 year 11 months 2 years 6 months
"Hide" action hides field on node edit form even if "Apply action on edit" is unchecked Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 1 year 12 months 2 years 2 weeks
use hook_field_access() to hide fields of exiting entities Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 7 2 years 2 weeks amitaibu 2 years 1 month
Group audience not save values if we add image field into content type. Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 2 years 1 month 2 years 2 months
Fix 'hide' callback for OG fields Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 4 2 years 2 months amitaibu 2 years 2 months
Undefined index: title in EntityReferencePrepopulateInstanceBehavior->settingsForm Closed (works as designed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 2 years 2 months 2 years 2 months
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in entityreference_view_widget_field_widget_form() Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 2 years 3 months 2 years 11 months
Population doesn't work when groups audience is not required Active Major Bug report 7.x-1.2 Code 1 2 years 3 months 2 years 3 months
Allow getting values without validation Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 6 2 years 3 months amitaibu 2 years 3 months
IDS problem with latest dev version Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 9 2 years 4 months 2 years 4 months
missing full stop in user message Closed (fixed) Minor Bug report 7.x-1.x-dev User interface 3 2 years 5 months 2 years 5 months
Documentation and Collaboration to Increase Usability of this Module Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 2 years 6 months 2 years 7 months
Just doesn't work Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.0 Code 2 2 years 8 months 2 years 11 months
Out of memory when edit page with workflow Active Critical Bug report 7.x-1.1 Code 1 2 years 8 months 2 years 8 months
Fatal error on add content in organic groups Closed (duplicate) Normal Bug report 7.x-1.1 Code 2 2 years 8 months 2 years 9 months
Two fields set to prepopulate, leads to error Closed (works as designed) Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 2 years 9 months 2 years 9 months
Fatal error when passing array in URL Closed (fixed) Normal Bug report 7.x-1.1 Code 3 2 years 9 months 2 years 9 months
Redirect settings doesn't work Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 2 years 10 months 2 years 10 months

Pages

Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Entityreference prepopulate