Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
Need separate colours for headings and links Active Normal Support request 7.x-2.3 Miscellaneous 2 1 week 6 days 2 weeks 3 days
Disabling of footer Active Normal Support request 7.x-2.3 Code 1 2 weeks 15 hours 7 months 2 days
How to reproduce nice white border around all images? Active Normal Support request 7.x-2.3 Miscellaneous 2 2 weeks 3 days 1 month 1 week
changing hex code values Active Normal Bug report 7.x-2.3 Miscellaneous 1 month 2 weeks 1 month 2 weeks
Full Width Page in Corporate Clean Theme Active Normal Support request 7.x-2.1 Miscellaneous 11 1 month 3 weeks 2 years 3 months
Can't disable breadcrumbs Active Normal Bug report 7.x-2.3 User interface 5 1 month 3 weeks gtsopour 3 years 1 month
Background Image adjustment Active Normal Support request 7.x-2.3 Miscellaneous 2 months 1 week 2 months 1 week
Footer region height increase Active Normal Bug report 7.x-2.3 User interface 1 2 months 1 week 2 months 1 week
Cant change colors in color scheme Active Critical Support request 7.x-1.3 Miscellaneous 34 2 months 3 weeks gtsopour 3 years 6 months
With update images disappeared in slide show Active Normal Support request 7.x-2.3 Miscellaneous 2 2 months 3 weeks 2 months 3 weeks
Displaying Corporate Clean Slideshow on multiple pages (also with different slides) Closed (fixed) Critical Support request 7.x-2.1 Documentation 18 3 months 4 days gtsopour 3 years 1 month
How would i remove white border around pics in slideshow? Active Normal Support request 7.x-2.3 Code 3 months 1 week kabkorp 3 months 1 week
The slide show is not showing Active Critical Support request 7.x-2.2 Documentation 8 3 months 2 weeks 11 months 4 weeks
Can't get the subtheme to work... Closed (fixed) Normal Support request 7.x-2.1 User interface 4 3 months 3 weeks 2 years 3 months
Configuring a subtheme in Corporate Clean Closed (fixed) Normal Support request 7.x-2.0 Code 2 3 months 3 weeks 2 years 6 months
images will not load in slideshow Active Normal Support request 7.x-2.3 Code 4 months 3 days Kristin Pintauro 4 months 3 days
Unable to disable front page Slide Show Active Minor Support request 7.x-2.2 User interface 12 4 months 6 days gtsopour 3 years 1 month
Some theme settings are not working with subthemes Needs review Normal Bug report 7.x-2.3 Code 2 4 months 6 days 4 months 6 days
Error occurred: 500 - internal server error Active Critical Support request 7.x-2.3 Miscellaneous 4 months 1 week El Rey Mark 4 months 1 week
Submenu in Corporate Clean Active Critical Bug report 7.x-2.3 User interface 2 5 months 1 week 5 months 3 weeks
How do I center my logo using css? Closed (fixed) Normal Support request 7.x-2.3 Code 1 5 months 2 weeks CptnKickass 5 months 2 weeks
Twitter feed does not work Active Normal Bug report 7.x-2.1 Miscellaneous 5 months 3 weeks El Rey Mark 5 months 3 weeks
Update 7.16 to latest version Closed (fixed) Normal Support request 7.x-1.6 Miscellaneous 1 5 months 3 weeks El Rey Mark 6 months 1 week
Footer height Active Normal Support request 7.x-2.3 Code 2 5 months 4 weeks 5 months 4 weeks
Mobile version in Corporate clean 2.0 not active/working Active Normal Support request 7.x-2.0 User interface 11 6 months 1 day gtsopour 2 years 7 months
Background image at end ot page is cut Closed (fixed) Normal Support request 7.x-2.3 User interface 2 6 months 6 days 6 months 2 weeks
Grid Settings Active Normal Support request 7.x-2.3 Code 6 months 1 week 6 months 1 week
Local action links are not styled Active Normal Support request 7.x-2.3 User interface 6 months 4 weeks 6 months 4 weeks
Increase content width for desktop resolutions Active Normal Support request 7.x-2.2 Code 2 7 months 1 day 1 year 11 months
Eliminate search area block from code to allow logo across the entire top Active Normal Support request 7.x-2.2 Code 1 7 months 2 days 1 year 10 months
Changing appearance settings generates warnings. Active Normal Bug report 7.x-2.3 Code 7 months 4 days 7 months 4 days
Adjusting header and footer height Active Normal Support request 7.x-2.3 Code 1 7 months 6 days 7 months 6 days
Incompatible with Language Icons Module Active Critical Bug report 7.x-2.2 Code 8 7 months 6 days gtsopour 2 years 2 months
Creating a table with 0 top table border Active Normal Support request 7.x-2.3 Code 8 months 2 weeks sdoles 8 months 2 weeks
Creating a table with 0 border Closed (fixed) Major Support request 7.x-1.5 Code 15 8 months 2 weeks gtsopour 3 years 8 months
How to change title's color? Active Major Support request 7.x-2.3 Miscellaneous 8 months 4 weeks 8 months 4 weeks
Slideshow Text Color not visible Closed (fixed) Critical Support request 7.x-1.7 Code 5 9 months 1 week 10 months 56 min
Additional slides in page.tpl.php not showing properly Active Normal Support request 7.x-2.2 Code 2 9 months 2 weeks 9 months 2 weeks
How to remove responsive Active Normal Support request 7.x-2.3 User interface 9 months 3 weeks loko 9 months 3 weeks
How can I change the color of the text in slideshow? Closed (fixed) Minor Support request 7.x-2.2 Code 3 10 months 3 weeks gtsopour 11 months 2 weeks
Images not showing Closed (fixed) Normal Support request 7.x-2.3 Code 6 10 months 3 weeks gtsopour 11 months 1 week
Make hardcoded credits (page.tpl.php) admin-configurable Closed (fixed) Critical Feature request 7.x-2.2 Code 19 10 months 4 weeks gtsopour 2 years 5 months
How to remove the home link in the navigation bar? Closed (fixed) Normal Support request 7.x-2.2 Code 3 11 months 5 days 11 months 3 weeks
No front page content has been created yet. Closed (works as designed) Normal Support request 7.x-2.1 User interface 3 11 months 1 week 2 years 3 months
[Q]Modify slideshow Active Critical Support request 7.x-2.2 Documentation 3 11 months 4 weeks Nicocaldo 2 years 1 month
Tags inline Active Normal Task 7.x-2.2 Code 1 1 year 4 weeks rafaeldelrosal 1 year 1 month
All colour settings for theme vanish after uploading a logo - destination directory is not properly configured? Active Normal Support request 7.x-1.4 Miscellaneous 1 year 1 month 1 year 1 month
Problem with sub-menus showing - have tried z-index Active Normal Support request 7.x-2.2 Miscellaneous 1 1 year 1 month 1 year 8 months
Search Result Page Active Critical Bug report 7.x-2.2 Code 1 year 1 month chirag.shah 1 year 1 month
Some pages have different width than others Closed (works as designed) Normal Support request 7.x-2.2 Code 3 1 year 2 months 1 year 2 months

Pages

Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Corporate Clean