Hi,
i created one sub theme of bootstrap with less.starterkit.

Now, in themes folder i have two directory:
- bootstrap
- mytheme

it's work fine, but when i clear cache from performance page, the base theme hook like `bootstrap_menu_link`don't works.
The strange thing is that if i clear the cache with drush everything works correctly.

It seems that everything works only if the first theme displayed after emptying the cache is mytheme.

Someone had the same problem?

Ty

Comments

Yoris00 created an issue. See original summary.

markcarver’s picture

Status: Active » Closed (cannot reproduce)

This sounds like a local problem. I have never ran into such a scenario. Nor is this really the appropriate place to ask such questions with little to no information other than "it doesn't work".

Closing per: https://drupal-bootstrap.org/api/bootstrap/docs%21Contributing.md/group/...

Reason: site specific

Yoris00’s picture

Hi @markcarver,
thanks for your reply. I wrote this issue because i thought this behavior was related to a bootstrap theme problem.
I specified when i reproduce the problem, i don't wrote simply "don't work".

If you do not believe that the problem is related to the theme and that it is not reproducible, I will try to investigate more.
If I find something about the problem and if it is related to the theme I will let you know.

Thank you again.

markcarver’s picture

If you do not believe that the problem is related to the theme and that it is not reproducible, I will try to investigate more.

I don't believe its related to this project, no. As I said above, it sounds like a local/site-specific issue.