I don't really know if it's an issue or a misunderstanding on how it sohuld work.

I have this page http://www.filosofia.unipd.it/biblioteca/avvisi-novita, the taxonomy term is the first one 'biblioteca', because I have 4 section and every section has a 'news' section.

So I have 4 view '[term]/avvisi-novita' pages wich lists the filtered news.

Then, clicking on a news link, you are redirected to '[term]/avvisi-novita/title-of-news' (which is created with autopath). The problem, as you can see, is the the trail is not kept and the menù disappear and the breadcrumb is wrong.

What am I missing?

Thank you.

Comments

Dmitriy.trt’s picture

  1. Taxonomy Menu Trails doesn't handle breadcrumb, so use other modules. For example, Custom Breadcrumbs.
  2. Each news node in list on the page '[term]/avvisi-novita' has [term] attached, isn't it?
  3. Please, check Taxonomy Menu Trails module's settings page. Did you enable module for correct node type and vocabulary? Which term selection method do you use?
andreij’s picture

Thank you Dmitriy,

1. Yes sorry, I was pointing out also the breadcrumb issue just in case the two things were in some way related (and maybe they are, because if I try to use the taxonomy breadcrumb, it prints out the wrong path);

2. I'm not sure if I get it right. Do you mean if I have a field with term in the view or if I have set the view path as '%/avvisi-novita' ?

3. Yes it's enabled and the the selection is "First term"

Dmitriy.trt’s picture

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

First of all, sorry for late answer. Do you still have a problem? Your site is working as expected now, as I can see.

Dmitriy.trt’s picture

Status:Postponed (maintainer needs more info)» Fixed

Closed due to inactivity. Feel free to reopen if module still doesn't work as expected.

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.