When using other than system default theme for admin pages and visit block administration, from there on all admin pages return blank.

Reproduce as follows:
1) /admin/settings/admin and change theme form admin
2) /admin/build/block and choose any configure block action, or try to add a new block, a blank page is returned as well as for any other admin url.

If you clean caches the admin pages are again accessible

Comments

smallya’s picture

I have the same problems. Nothing comes back when I click on Admin or any other child pages under Admin.

YIY’s picture

I have also this problem (version 6.10). Several pages are blank (modules, add content etc.). At the beginning everything was fine but now it's impossible to administer the website. I can not even clean caches - this page is also blank :(

YIY’s picture

Priority:Normal» Critical
YIY’s picture

Priority:Critical» Minor

I installed Drupal 5.10 and this problem is gone.

sun’s picture

Status:Active» Closed (fixed)

Issue seems to be resolved.

AnelCleg’s picture

Component:admin.module» ajax system

How did you resolve this issue? I have that same problem and I don't know how to resolve it.

mhe93’s picture

Version:6.8» 7.14
Category:bug» task
Priority:Minor» Major
Status:Closed (fixed)» Active

I have the same problem , when I log in to admin site appears nothing but a blanked page!!

nod_’s picture

Category:task» support
Priority:Major» Normal

There is not enough information to say if it's a bug or not. Please use http://drupal.org/node/158043 to see what is wrong.

dddave’s picture

Version:7.14» 6.8
Status:Active» Closed (fixed)

I bold here: This should have never been reopened. If this is a genuine new issue, a new report should be made and not switched from way back 6.8 to 7.14. Additionally this only pollutes the stream for people following the ajax system component.