I tried the Extra Services Generator, downloaded the zip, unzipped, copied the contents into the "services" folder of "service_links", ran update.php and as soon as I did that my Service Links stopped working or even showing up. Then I go the Modules page to enable Extra Services and I find that Service Links is disabled and all the submodules for it that I had previously enabled. SKETCHY BEHAVIOUR! So I selected Service Links, Extra Services, and some other sub modules and then I get this set of errors:

The service having id "favorite" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "forward" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "delicious" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "digg" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "stumbleupon" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "twitter" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "reddit" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "newsvine" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "facebook" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "myspace" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "google" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "google_plus" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "yahoo" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "linkedin" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "misterwong" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "box" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "blinklist" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "identica" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "diigo" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "print" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "printpdf" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "twitter_widget" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "facebook_like" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "google_plus_one" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "linkedin_share_button" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
The service having id "pinterest_button" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

I loaded the confirm page again and the Modules List page comes up, with Service Links enabled, but none of the submodules are enabled. What kinda @#$#@ is this? Now I'm worried that something naughty was planted in that Extra Services download since it was hosted off-site. Any explanation would be great but isn't going to keep me from losing the last 2 days of work reverting to my last backup (didn't think adding extra services was going to produce a highly questionable response). ho hum, more fun for me.

Was it not supposed to be a submodule in the service_links/services folder? Why is it called Extra Services when it isn't related to the Services module?