Hello,

I am experimenting with boost+advagg for some time now, things work nice. Lately I decided to add CDN module to mix, all good.

The last step was I decided to put my site behind cloudflare. I am not using the cloudflare module, I am only changing the setting from the cloudflare control panel.

When I do that I get the following errors in status report:

Adv CSS/JS Agg - HTTP Request	HTTP requests to advagg for js files are not getting though.
Raw request info: 
stdClass Object
(
    [request] => GET /sites/default/files/advagg_js/js1368875890.js HTTP/1.0
User-Agent: Drupal (+http://drupal.org/)
Host: srm.gr


    [data] => <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html><head><title>404 Not Found</title></head><body><script type="text/javascript">
//<![CDATA[
new Image().src = "/cdn-cgi/ping?cf[location]=404&cf[js]=1";
//]]>
</script>
<noscript>
<img src="/cdn-cgi/ping?cf[location]=404&amp;cf[js]=0" alt=""/>
</noscript><h1>Not Found</h1><p>The requested URL was not found on this server.</p><p><a href="/">Home</a></p> </body></html>
    [protocol] => HTTP/1.1
    [status_message] => Not Found
    [headers] => Array
        (
            [server] => cloudflare-nginx
            [date] => Sat, 18 May 2013 11:18:11 GMT
            [content-type] => text/html
            [connection] => close
            [set-cookie] => __cfduid=d752e1fc80a2ae71852c1d16883c7b7ab1368875891193; expires=Mon, 23-Dec-2019 23:50:00 GMT; path=/; domain=.srm.gr,__cfduid=d1ba20c876f07cba2f53a3b05a6dba12a1368875891; expires=Mon, 23-Dec-2019 23:50:00 GMT; path=/; domain=.srm.gr
            [x-powered-by] => PHP/5.3.24
            [expires] => Sun, 19 Nov 1978 05:00:00 GMT
            [cache-control] => no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
            [etag] => "1368875890"
            [x-advagg] => Failed validation. Wrong pattern.
            [last-modified] => Sat, 18 May 2013 11:18:10 GMT
            [cf-cache-status] => MISS
            [cf-ray] => 708252ff2e902dd
        )

    [code] => 404
    [error] => Not Found
)
Adv CSS/JS Agg - HTTP Request	HTTP requests to advagg for css files are not getting though.
Raw request info: 
stdClass Object
(
    [request] => GET /sites/default/files/advagg_css/css1368875890.css HTTP/1.0
User-Agent: Drupal (+http://drupal.org/)
Host: srm.gr


    [data] => <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html><head><title>404 Not Found</title></head><body><script type="text/javascript">
//<![CDATA[
new Image().src = "/cdn-cgi/ping?cf[location]=404&cf[js]=1";
//]]>
</script>
<noscript>
<img src="/cdn-cgi/ping?cf[location]=404&amp;cf[js]=0" alt=""/>
</noscript><h1>Not Found</h1><p>The requested URL was not found on this server.</p><p><a href="/">Home</a></p> </body></html>
    [protocol] => HTTP/1.1
    [status_message] => Not Found
    [headers] => Array
        (
            [server] => cloudflare-nginx
            [date] => Sat, 18 May 2013 11:18:11 GMT
            [content-type] => text/html
            [connection] => close
            [set-cookie] => __cfduid=d484b3337e8bf57b2f2b15e4e58ef4a8b1368875891045; expires=Mon, 23-Dec-2019 23:50:00 GMT; path=/; domain=.srm.gr,__cfduid=d1ba20c876f07cba2f53a3b05a6dba12a1368875891; expires=Mon, 23-Dec-2019 23:50:00 GMT; path=/; domain=.srm.gr
            [x-powered-by] => PHP/5.3.24
            [expires] => Sun, 19 Nov 1978 05:00:00 GMT
            [cache-control] => no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
            [etag] => "1368875890"
            [x-advagg] => Failed validation. Wrong pattern.
            [last-modified] => Sat, 18 May 2013 11:18:10 GMT
            [cf-cache-status] => MISS
            [cf-ray] => 708252f002102dd
        )

    [code] => 404
    [error] => Not Found
)

However, my site gets +3% on YSlow and it seems to work fine.
I know I am having a very strange combination of "boosters" here, but I thought it would be nice to report it :)

CommentFileSizeAuthor
#1 advagg-1997870-1-header-check.patch972 bytesmikeytown2
Members fund testing for the Drupal project. Drupal Association Learn more

Comments

mikeytown2’s picture

Status: Active » Fixed
FileSize
972 bytes

Thanks for the report :)
I've committed the following patch.

bserem’s picture

Thanks, errors are gone ;)

Status: Fixed » Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

webservant316’s picture

Issue summary: View changes

I woke up to this error this morning. Running Drupal 7.56 and AdvAgg 7.x-2.25 and also using Cloudflare.

What are my steps to debug and fix this?

Also I did this

In some cases this can sometimes be a false report; go here: ..../files/advagg_css/css__1499945620.css and check if the source (press ctrl+u on your keyboard) has an html comment that says "advagg_missing_fast404"; if it does, this is a false report, add this $conf['advagg_skip_404_check'] = TRUE; to your settings.php file.

I did this and the string "advagg_missing_fast404" is NOT present.

Also my current configuration had been running successfully for weeks, so perhaps something changed at Cloudflare?

Opened a new issue at https://www.drupal.org/node/2894536.