I'm seeing people upload facebook urls like this

https://www.facebook.com/video/embed?video_id={id}

The filter only works with urls like this: v={id}.

Comments

DerekAhmedzai’s picture

StatusFileSize
new592 bytes

This patch works with either type:

preg_match('/(.*)?[v|video_id]=([^&#]*)/', $url, $matches);
DerekAhmedzai’s picture

Status:Active» Needs review
BD3’s picture

Has something else recently changed with Facebook URLs? Mine were all working fine and then suddenly stopped working. I have applied the patch above which I can now pull in thumbnails, but I am still not getting videos to display as they were. Anyone else having issues?

khasmir’s picture

Issue summary:View changes

This isn't fix at the module yet and happens the same as #3

DerekAhmedzai’s picture

Looks like urls with the "v" parameter have stopped working.
Maybe try changing the urls in your content to use the "video_id" parameter?
Try these

khasmir’s picture

I created this patch which works with facebook urls without problems at display videos and their thumbnails.
I hope you find it useful.

plopesc’s picture

Status:Needs review» Fixed

Thank you for your help Alicia. Your patch has been committed.

Now you have your first commit attribution in your d.o profile :)

Regards!

  • Commit 43f4e0c on 7.x-2.x authored by khasmir, committed by plopesc:
    Issue #1949200 by khasmir, DerekAhmedzai: Fixed Facebook URL.
    
khasmir’s picture

I'm glad that the patch has been helpful for the module.

A greeting! ;)

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed - issue fixed for 2 weeks with no activity.