Hi,

mpotter has discovered an issue where the navbar tpl file affects other elements of the theme's layout. Upon further investigation, he discovered that the opening tag is non-existent, and was replaced with a closing tag. This was discovered in an installation of Panopoly using the Panelizer menu (at the bottom of the page).

Basically, the last closing tag in the tpl file should be replaced with a closing to resolve this issue.

Files: 

Comments

pcho’s picture

Patch here.

SocialNicheGuru’s picture

Status:Active» Needs review

changing so that others will know there is a patch solution here

cashwilliams’s picture

Status:Needs review» Reviewed & tested by the community

Simple and tested

gcbound’s picture

After the patch has been reviewed and tested by the community (current status), does it warrant a separate dev release of the module, or does that patch get rolled in with others? I'm curious about how the process works partly because I haven't maintained a module and partly because the fix makes some of our panels/Panopoly pages look much better :) And it's cool to be able to get the patched version from the "official" module URL.

hass’s picture

Version:7.x-1.0-alpha3» 7.x-1.x-dev

Still not fixed in alpha4. How could it happen that a new release is created without fixing bugs?

jessebeach’s picture

Status:Reviewed & tested by the community» Closed (fixed)

Thanks pcho et. al.

Fixed in 7.x-1.x (04a1f67a5cebbf09f7dcc22d7cb20bf253fde796).

hass’s picture

Status:Closed (fixed)» Fixed

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.