I have many errors when installing via Drush:

  WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in          [warning]
responsive_page_layouts_data_structure() (line 192 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/profiles/commons/themes/contrib/adaptivetheme/at_core/inc/plugins.inc).
WD php: Exception: Welcome headline field is required.               [error]
Welcome body text field is required. in install_run_task() (line 416
of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/includes/install.core.inc).
WD php: Warning: Cannot modify header information - headers already  [warning]
sent by (output started at /usr/share/drush/includes/output.inc:37)
in drupal_send_headers() (line 1239 of
/home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/includes/bootstrap.inc).
Exception: Welcome headline field is required.
Welcome body text field is required. in install_run_task() (line 416 of /home/u6195/domains/u6195.moko.vps-private.net/includes/install.core.inc).
Drush command terminated abnormally due to an unrecoverable error.   [error]

Comments

ezra-g’s picture

Title:Error when installing via Drush» AdaptiveTheme errors on Commons installation
Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

Can you share the drush command you used to install? This is likely related to #1772850: Set the default theme to Commons origins.

I suspect we're getting these errors in browser-based installations as well.

vadbars@drupal.org’s picture

The drush command I used to install to my local server:

cd /var/www
drush dl commons --drupal-project-rename=drupal.loc
cd /var/www/drupal.loc
drush si commons --db-url=mysql://root:XXXX@localhost/drupal --account-name=joe --account-pass=mom --account-mail=joe@drupal.loc --site-mail=admin@drupal.loc

Command (and errors) are similar to those I use on the production server. Naturally, the drupal.loc replaced by the directory name of the server.

Topcheese’s picture

I've just begun playing with Drush, so I'm not fully up to speed with it. I've not seen those errors TTW, but I did have errors with the latest Commons when trying to install via Drush. When playing with Drush it seemed to me that every distribution that prompted for extra and/or required information failed. I know there is suppose to be a flag you can use to automate the install and bypass the prompts. I'm not sure about the additional fields as they seemed to be a problem when using Drush.

milkmiruku’s picture

Edit: Not entirely the same issue. Moving to Older Aegir related thread.

JacobSingh’s picture

Status:Postponed (maintainer needs more info)» Active

I'm seeing the same thing. If this is moved to an older issue, can you link to it?

JacobSingh’s picture

Status:Active» Closed (won't fix)

I added an issue and a patch here: http://drupal.org/node/1862228
The problem is really in adaptivetheme.