Hi! I'm create exposed filter widget from cck select list with radio button. But on the default page is not the first string -All- and behind it. If i'm select -All- (In the attach page whis "Retail and wholesale") and click "Apply" this page reload but default page remain unchanged. How to make the default item -All-?

Files: 
CommentFileSizeAuthor
bug.jpg15.42 KBkstu

Comments

Olelishna’s picture

I have the same problem. In addition, it happend to logical fields (-any-, false, true).

After form submission with selected -Any- option I've got:

<input type="radio" id="edit-usb-all" value="All" checked="checked">
<input type="radio" id="edit-usb-0"  value="0" checked="checked">
<input type="radio" id="edit-usb-1"  value="1">
j_byrd’s picture

Just figured it out -- go to the filters setting and deselect all options. The radios will then default to -any-

NIKS_Artreaktor’s picture

I have the same problem.

I found out that it getting as default key 0

so
If I have field select list with variables

0|key1
1|key2

In the exposed filter default value will be key2

To solve it problem simply start key numbers from 1, in my case change values to

1|key1
2|key2

AND go to the filters setting and deselect all options
select only that options that you want to be in filter, because then it will the same bug

mikeker’s picture

Issue summary:View changes
Status:Active» Closed (works as designed)

Issue queue cleanup... My apologies for taking so long to address this issue!

Based on the comments, I'm assuming this issue has been solved. If you're still seeing this, please reopen with specific steps to reproduce.

Thanks!