Hi,
I have enabled the Google Analytics page traffic block to display on certain content types which works fine. However, when you click on the hyperlinked XX views this month and it takes you to the report page I'm getting the following errors

Notice: Undefined property: stdClass::$rows in GAFeed->sanitizeReport() (line 383 of /usr/local/wwwdocs/sites/all/modules/google_analytics_reports/GAFeed.lib.inc).
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in GAFeed->sanitizeReport() (line 385 of /usr/local/wwwdocs/sites/all/modules/google_analytics_reports/GAFeed.lib.inc).
Notice: Undefined property: stdClass::$rows in GAFeed->sanitizeReport() (line 383 of /usr/local/wwwdocs/sites/all/modules/google_analytics_reports/GAFeed.lib.inc).
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in GAFeed->sanitizeReport() (line 385 of /usr/local/wwwdocs/sites/all/modules/google_analytics_reports/GAFeed.lib.inc).

Thanks

Comments

Hitby’s picture

Issue summary:View changes

More info.

kervi’s picture

same here

Hitby’s picture

Let me know if you manage to solve it Kervi - I can't turn the block on for my administrators at the moment.

Cheers

Hitby’s picture

Can I provide any more information that may help?

Rhodungeon’s picture

Same problem

Rhodungeon’s picture

Issue summary:View changes

reformatted

craigshaddick’s picture

Issue summary:View changes

Did you solve this? I am getting the same errors on my site?

Hitby’s picture

I didn't Craig. I'm not sure if the issue still exists as I don't look after that site any more.
Sorry!

Håvard’s picture

Same problem.

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed - issue fixed for 2 weeks with no activity.