Follow-up to #177207: Embedding YouTube Playlists:

Playlists still don't work (or stopped working). The thumbnail image displays, but the Flash embed doesn't load. I've found that if I strip the URL arguments off the object URL it loads. That's probably not the right permanent solution (I don't know what functionality is lost), but it gets the discussion started anyway. Patch to follow.

Comments

TravisCarden’s picture

Assigned:TravisCarden» Unassigned
Status:Active» Needs review
StatusFileSize
new1.34 KB
TravisCarden’s picture

While we're at it, why don't we add support for the current http://www.youtube.com/playlist?list=PL... URL form?

tangent’s picture

The patch in #2 does not cover the HTML5/iframe theme. I've added that.

It seems that the new embed URL for playlists is "http://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PL*"

With this patch both videos and playlists are functional now, with the HTML5 option enabled or disabled.

tangent’s picture

Status:Needs review» Reviewed & tested by the community

This patch is major and RTBC in my opinion.

verta’s picture

(Ping?)
Module page said D6 patches that reached RTBC would be committed?

squaretone’s picture

Here's a patch that combines some of the elements from patches in #1, #2 and #3 that worked for me based off of the 6.x-1.3 tag.

squaretone’s picture

Issue summary:View changes

Updated issue summary.

aaron’s picture

Issue summary:View changes
Status:Reviewed & tested by the community» Needs work

Errors applying patch.

dimasum’s picture

StatusFileSize
new4.46 KB

This is the patch that I have that is working for me

steinmb’s picture

@dimasum huh, that patch addresses the https issue 6.x currently have.. Did you attach the wrong patch?