With drupal core 7.14, the module is giving the following error (both bundle_copy version 7.x.1.0/7.x.1.1).

Notice: Undefined property: stdClass::$id in bundle_copy_export() (line 178 of webroot/sites/all/modules/bundle_copy/bundle_copy.module).

Comments

swentel’s picture

Project:Bundle copy» Field Group
Version:7.x-1.1» 7.x-1.x-dev

That's weird, sounds like a field group issue somehow, could you tell which fieldgroup version you are using.
Zuuperman or stalski, mind having a look at this ?

raveendrab’s picture

Hi,

I am trying the open academy distribution (based on core 7.12) on Debian Squeeze.
PHP version php5 (5.3.3-7+squeeze9).
The field_group version is 7.x.1.1.
Please let me know for any additional info.

swentel’s picture

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

Can't reproduce this at this moment. Can you test with all dev versions of the modules and if it happens again just gives up the setup of the content type and fieldgroups ?

Bakidok’s picture

I have the same error after updating drupal from 7.12 to 7.14.

zuuperman’s picture

Status:Postponed (maintainer needs more info)» Closed (cannot reproduce)

Tested this with latest version from bundle copy, and i'm not getting any notices. Closing this one.

mrvanmeter’s picture

I am having this issue. Is the developer aware of it? I'm using Field Groups version 7.x-1.1 and Drupal 7.19

agerard’s picture

I'm also getting this error with Drupal 7.22 with FieldGroups 7.x-1.1. This is w/ Bundle Copy 7.x-1.1 (not dev). Doesn't seem like it's fixed....

dayer4b’s picture

I had this problem too. My solution was to edit and save the Manage Fields page for the Content Type that I was exporting. It worked fine after that.

opi’s picture

Project:Field Group» Bundle copy
Issue summary:View changes

Fixed with bundle_copy 7.x-1.x-dev version.

Why the 7.x-1.2 tag doesn't build a 7.x-1.2 release ?
Both drush and d.o. are stuck with the 7.x-1.1.

opi’s picture

hmm, forget me, not really fixed, even in 2.x branch.

brad.bulger’s picture

Version:7.x-1.x-dev» 7.x-2.x-dev
Component:Miscellaneous» Code
Status:Closed (cannot reproduce)» Active

There is no "id" property in the field_group object, at least in Field Group 1.x. It does have a string "identifier" property, maybe that can be made to work instead.