Hi there,

I am trying openlayers with geofield and would like to use views to show the data.

Problem is I cannot find the Openlayer Data display while creating the view. The Openlayer Map display is there, though.

What am I doing wrong?

I am using the latest -7.x-dev for all geofield, views, ctools and openlayers. Any clue?

Many thanks.

Files: 
CommentFileSizeAuthor
#8 Picture 4.png277.85 KBjucallme
no-open-layer-data.jpg26.41 KBesclapes

Comments

yli_ektor’s picture

Yes i have the same problem. Am i missing something?

zzolo’s picture

Hey both. Can you try with the new dev version? A bunch of changes have been made in the past week.

jucallme’s picture

I seem to be missing this in my view as well ?

Toktik’s picture

Same for me: http://drupal.org/node/1168558
using dev version and 7.x-3.0-beta3

jucallme’s picture

bump

please if someone can clarify why this option is not available under the view........... ive spend another whole day trying to get this going with no luck at all.

Toktik’s picture

Yeah... I still have not found solution. what the problem exactly is. I can't debug, because I'm not familiar with Views code and his API.

Toktik’s picture

Status:Active» Closed (works as designed)

Oh no...

You should not look in Format tab. You should first add DISPLAY Openlayer Data Overlay (by display I mean Block, Page, ...).

jucallme’s picture

StatusFileSize
new277.85 KB

Right so after scratching my head as to what the heck you were saying here is a screen shot so its easy for people to understand.

THANKS !

SteffenR’s picture

Status:Closed (works as designed)» Closed (fixed)

@Toktik. THANKS for your help - saved a lot of "search-time" ;)