Tehokas ja miellyttävä: Drupal 7

Ylpeinä esittelemme loistavan työmme tuloksen: Drupal 7, helppokäyttöisen ja tehokkaan sisällönhallintajärjestelmän, jolla luot monipuolisesti verkkopalveluita pienistä kampanjasivustoista aina isoihin sosiaalisiin verkkoyhteisöihin.

Ota käyttöösi Drupal 7

Drupal 7 käytössä:

Examiner.com Chicago Public Media Drupal Gardens SubHubLite iQmetrix Stefan Sagmeister Voxel Ipswich Brewery Left-click

Helppokäyttöisempi

Täydellisesti uusitut hallintasivut helpottavat päivittäisten tehtävien suorittamisessa. Lukuisia parannuksia on tehty etenkin sisällönsyöttäjien ja sivuston rakentajien työn helpottamiseksi.

Muokattavampi

Laajenna sivustosi toiminnallisuuksia käytössäsi olevilla yli 800 Drupal 7 -moduulilla. Määrittele itse sisältörakenne ja lisää haluamiasi tietokenttiä artikkeleihin, käyttäjiin, kommentteihin ja muihin sisältöihin.

Skaalautuvampi

Käyttämällä Drupal 7:ää valjastat sivustosi palvelemaan nopeasti suuriakin kävijämäääriä mm. parannettujen JavaScript- ja CSS-optimointien sekä välimuistitusratkaisujen ansiosta.

Avoin lähdekoodi

Ottamalla ohjelmiston käyttöösi saat tueksesi koko yhteisön! Tuhannet tuotteliaat ihmiset työskentelevät jatkuvasti yhdessä parantaakseen Drupal-järjestelmää.

Tee tutusmiskierros

Opi lisää

Aloita näistä Drupal 7 -päivitetyistä ohjeista:

Lisää aiheita online-dokumentaatiossa.

Ominaisuudet

Joustavat sisällöt

Määrittele itse tietokenttiä, joita voidaan käyttää eri sivutyypeissä, käyttäjätiedoissa, luokitteluissa ja muissa sisällöissä. Tietojen tallennuksessa voi olla käytössä SQL, NoSQL tai etäpalvelin.

Tarkka ulkoasumäärittely

Kontrolloi tarkasti mitä sivuilla näytetään missäkin kohdin uuden Render API:n ja sen muokkausmahdollisuuksien avulla. Uusi RDF-moduuli tarjoilee semanttisen tavan sisältöjen esittämiseen.

Saavutettavuus

Ylläpitonäkymät ovat aiempaa helpommat käyttää. Käyttöliittymäparannukset tekevät helpoksi myös saavutettavien sivustojen rakentamisen.

Kuvat ja tiedostot

Kuvien lisääminen sisältöihin on nyt sisäänrakennettu ominaisuus Drupal 7:ssa. Voit myös versioida esikatselu- ja muita kuvatyylejä. Yksityisten tiedostojen käsittely on mahdollista julkisten tiedostojen rinnalla.

Automatisoitu kooditestaus

Automatisoitu testausjärjestelmä, jossa on yli 30000 sisäänrakennettua testiä suorittamaan jatkuvaa integraatiotestausta muutoksille Drupalin koodissa ja laajennusmoduuleissa.

Parannettu tietokantatuki

Uuden tietokantakerroksen myötä valmis tuki SQLite-, MySQL-/MariaDB- ja PostgreSQL-tietokannoille. MS SQL Server ja Oracle ovat käytettävissä laajennusmoduuliensa avulla.

Parannettu tuki jakamiseen

Asennusprofiileita käyttäen voit jakaa räätälöimäsi Drupal-tuotteen. Myös uusi rajapinta ja koodin kautta vietävissä olevat konfiguraatiot tehostavat jakamista.

Laajennusmahdollisuudet

Laajan yhteisön tekemä panostus näkyy yli 800 moduulissa joista on jo Drupal 7 -versiot. Tähän alati kasvavaan listaan kuuluvat muun muassa Views-, Pathauto- ja WYSIWYG-moduulit.

Näe Drupal 7 käytössä

Drupal 7 on jo käytössä sadoilla sivustoilla. Tässä muutama esimerkki:

Järjestelmävaatimukset

Asennusta varten Drupal 7 tarvitsee seuraavat valmiudet:

  • WWW-palvelin: Apache (suositeltu), Nginx, Lighttpd tai Microsoft IIS
  • Tietokanta: MySQL 5.0.15 tai uudempi, PostgreSQL 8.3 tai uudempi, SQLite 3.x
  • PHP: 5.2.4 tai uudempi
  • Muisti: 32Mt (Sivusto, jolla useita moduuleita käytössä 64Mt tai enemmän.)

Lisätietoa järjestelmävaatimukset-sivulta.