Φιλικό και ισχυρό: Drupal 7

Είμαστε περήφανοι που σας παρουσιάζουμε την καλύτερη δουλειά μας έως τώρα – το Drupal 7, την φιλική και ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου ικανή για την δημιουργία σχεδόν κάθε είδους ιστοσελίδας: από blogs και μικρο-σελίδες έως ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ξεκινώντας με το Drupal 7

Τρέχει σε Drupal 7:

Examiner.com Chicago Public Media Drupal Gardens SubHubLite iQmetrix Stefan Sagmeister Voxel Ipswich Brewery Left-click

Ευκολότερο στη χρήση

Ένα νέο περιβάλλον διαχείρισης κάνει τις καθημερινές διεργασίες ευκολότερες στον εντοπισμό και στην εκτέλεση. Πολλές βελτιώσεις έχουν γίνει ειδικά για δημιουργούς ιστοσελίδων και διαχειριστές περιεχομένου

Πιο ευέλικτο

Καθορίστε την δική σας δομή και προσθέστε τα δικά σας πεδία στο περιεχόμενο, τους χρήστες, τα σχόλια και αλλού. Εξοπλίστε την σελίδα σας με κάποιο από τα 800 και πλέον modules που είναι ήδη διαθέσιμα για το Drupal 7

Πιο επεκτάσιμο

Η Drupal 7 σελίδα σας θα ανταποκρίνεται γρήγορα και θα αντέχει τεράστιο φόρτο χάρη στις βελτιώσεις σε Javascript και CSS, το καλύτερο caching και άλλα.

Ανοιχτός κώδικας

Ελάτε για το πρόγραμμα, μείνετε για την κοινότητα. Χιλιάδες έξυπνοι και παραγωγικοί άνθρωποι δουλεύουν μαζί για την συνεχή εξέλιξη του Drupal

Περιηγηθείτε

Μάθετε περισσότερα

Ξεκινήστε με ενημερωμένη βοήθεια για το Drupal 7:

Περισσότερα θέματα στην online τεκμηρίωση.

Χαρακτηριστικά

Ευέλικτο περιεχόμενο

Ορίστε προσαρμοσμένα πεδία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τύπους περιεχομένου, χρήστες, όρους ταξινόμησης και άλλες οντότητες. Αποθηκεύστε τα δεδομένα των πεδίων αυτών στην SQL, NoSQL, ή χρησιμοποιείστε απομακρυσμένη αποθήκευση.

Καλύτερο theming

Ελέγξτε με ακρίβεια τι φαίνεται στην οθόνη με το νέο Render API και μερικά ριζικά alter hooks.

Προσιτό

Οι οθόνες διαχείρισης είναι τώρα πολύ πιο προσιτές. Πολλές βελτιώσεις κάνουν ευκολότερη για εσάς τη δημιουργία ιστοσελίδων που είναι εύκολα προσβάσιμες.

Εικόνες και αρχεία

Η προσθήκη εικόνων στο περιεχόμενο είναι πλέον ενσωματωμένη. Δημιουργείστε διαφορετικές εκδοχές για μικρογραφίες, προεπισκόπηση και άλλα στυλ. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε μαζί τα δημόσια αρχεία και τα ιδιωτικά.

Αυτόματες δοκιμές κώδικα

Ένα νέο αυτόματοποιήμενο πλαίσιο δοκιμών με πάνω από 30.000 ενσωματωμένα τεστ επιτρέπει συνεχείς δοκιμές για όλα τα patches που αφορούν τον πυρήνα αλλά και τα contributed modules

Βελτιωμένη υποστήριξη βάσεων δεδομένων

Μια νέα υλοποίηση για την βάση δεδομένων επιτρέπει άμεση υποστήριξη για SQLite, MySQL/MariaDB και PostgreSQL. Μεσω contributed modules υποστηρίζονται και οι MS SQL Server, Oracle και άλλα.

Καλύτερη υποστήριξη διανομών

Με τα προφίλ εγκατάστασης μπορείτε να διανέμετε το δικό σας προϊόν Drupal. Ένα νέο ΑΡΙ και διαμορφώσεις που μπορούν να εξαχθούν σας επιτρέπουν να έχετε των κώδικα των ρυθμίσεών σας.

Επεκταθείτε

Χάρη στην προσπάθεια της κοινότητας, πάνω από 800 modules είναι διαθέσιμα ή υπό υλοποίηση για το Drupal 7, συμπεριλαμβάνονται τα Views, Pathauto και WYSIWYG, με περισσότερα να κάνουν την εμφάνισή τους κάθε μέρα.

Δείτε το Drupal 7 εν δράση

Το Drupal 7 ήδη χρησιμοποιείται σε εκατοντάδες σελίδες. Μερικά παραδείγματα:

Απαιτήσεις Συστήματος

Για να εγκαταστήσετε το Drupal 7, χρειάζεστε:

  • Web Server: Apache (recommended), Nginx, Lighttpd, ή Microsoft II
  • Βάση Δεδομένων: MySQL 5.0.15 ή νεότερη, PostgreSQL 8.3 ή νεότερη, ή SQLite 3.x
  • PHP: 5.2.4 ή νεότερη
  • Μνήμη: 32MB (Μια σελίδα με πολλά ενεργά modules ίσως χρειάζεται 64 MB μνήμης ή περισσότερα.)

Περισσότερες πληροφορίες για τις απαιτήσεις.