Venligt og kraftfuldt: Drupal 7

Vi er stolte over at kunne præsentere dig for vores bedste arbejde til dato – Drupal 7, den venlige og kraftfulde content management platform som kan bruges til at bygge næsten alle slags sites: fra blogs og mikrosites til sociale fællesskaber.

Kom i gang med Drupal 7

Kører på Drupal 7:

Examiner.com Chicago Public Media Drupal Gardens SubHubLite iQmetrix Stefan Sagmeister Voxel Ipswich Brewery Left-click

Nemmere at bruge

En fuldstændig moderniseret administrativ grænseflade gør det nemmere at løse dine daglige opgaver. Der er tilføjet mange forbedringer specifikt for site-byggere og indholdsredaktører.

Mere fleksibel

Bestem din egen indholdsstruktur og tilføj brugerdefinerede felter til indhold, brugere, kommentarer m.m. Udvid dit site med et af de over 800 moduler, der allerede er tilgængelige til Drupal 7.

Mere skalérbar

Dit Drupal 7-site vil være hurtigt og kunne håndtere store trafikmængder takket være bedre JavaScript- og CSS-optimering, bedre caching, m.m.

Open source

"Come for the software, stay for the community." Tusinder af intelligente og produktive mennesker arbejder sammen for løbende at forbedre Drupal, moduler, temaer og distributioner.

Tag en rundtur

Lær mere

Kom i gang med opdateret dokumentation til Drupal 7:

Flere emner i online-dokumentationen.

Features

Fleksibelt indhold

Opret brugerdefinerede felter som kan bruges på tværs af indholdstyper, brugere, kommentarer, termer og andre entititer. Gem felternes data i SQL, NoSQL, eller brug fjernlagring.

Bedre theming

Bestem præcis hvad der vises hvor på skærmen med det nye Render API og en række helt nye alter hooks. Det nye RDF-modul leverer semantisk web-markup.

Tilgængelig

Administrationssiderne er nu langt mere tilgængelige. Mange forbedringer af frontenden gør det nemmere for dig at bygge tilgængelige websites.

Billeder og filer

Tilføjelse af billeder til indhold er nu indbygget. Opret forskellige versioner til thumbnails, eksempler og andre billedtyper. Private og offentlige filer kan nu bruges på samme tid.

Automatiserede tests af koden

Et nyt automatiseret test-framework med over 30.000 indbyggede tests gør det muligt at lave continuous integration tests af alle patches til Drupal core og tredjepartsmoduler.

Forbedret database-support

Et nyt databaselag giver direkte understøttelse af SQLite, MySQL/MariaDB og PostgreSQL. Installér tredjepartsmoduler for at bruge MS SQL Server, Oracle, m.m.

Bedre understøttelse af distributioner

Brug installationsprofiler til at distribuere dit Drupal-baserede produkt. Et nyt API og eksportérbar konfigurationer gør det muligt at gemme flere indstillinger i kode.

Udvid

Takket være en stor indsats fra communitiet er mere end 800 moduler tilgængelige eller under udvikling til Drupal 7, inklusive Views, Pathauto og WYSIWYG, og flere er på vej dag for dag.

Se Drupal 7 i brug

Drupal 7 bruges allerede på hundredevis af sites. For eksempel:

Systemkrav

For at installere Drupal 7 skal du bruge:

  • Webserver: Apache (anbefales), Nginx, Lighttpd eller Microsoft IIS
  • Database: MySQL 5.0.15 eller nyere, PostgreSQL 8.3 eller nyere, eller SQLite 3.x
  • PHP: 5.2.4 eller nyere
  • Hukommelse: 32MB (Et site med en række af de mest brugte moduler slået til kan kræve 64 MB hukommelse eller mere.)

Mere information om systemkrav.