Amigable i potent Drupal 7

Estem orgullosos de presentar-vos el nostre millor treball fins ara – el Drupal 7, la plataforma de gestió de continguts amigable i potent per a construir quasi bé qualsevol tipus de lloc web: des de blogs i microsites fins a comunitats socials col·laboratives.

Comença amb el Drupal 7

Funciona amb el Drupal 7:

Examiner.com Chicago Public Media Drupal Gardens SubHubLite iQmetrix Stefan Sagmeister Voxel Ipswich Brewery Left-click

Més fàcil d'utilitzar

Una interfície d'administració completament renovada fa les vostres tasques diàries més fàcils de trobar i de dur-les a terme. S'hi han afegit moltes novetats específiques per a constructors de llocs web i editors de continguts.

Més flexible

Definiu la vostra pròpia estructura de contingut i afegiu camps personalitzats al contingut, als usuaris, als comentaris i més. Amplieu el vostre lloc amb un dels més de 800 mòduls ja disponibles per al Drupal 7.

Més escalable

El vostre lloc en Drupal 7 serà més ràpid, més sensible i gestionarà grans quantitats de tràfic gràcies a l'optimització millorada del CSS i del JavaScript, a la millor gestió de la memòria cau i més.

Codi obert

Veniu pel programari, quedeu-vos per la comunitat. Milers de persones intel·ligents i productives treballen conjuntament per millorar contínuament el Drupal, els mòduls, els temes i les distribucions.

Feu-hi un recorregut

Apreneu-ne més

Comencem amb la documentació actualitzada per al Drupal 7:

Més temes a la documentació en línia.

Característiques

Contingut flexible

Definiu camps personalitzats que poden ser usats a través dels tipus de contingut, usuaris, comentaris, termes i d'altres entitats. Emmagatzemeu les dades per aquests camps en SQL, NoSQL, o utilitzeu emmagatzemament remot.

Millor disseny de plantilles

Controleu exactament què es mostra i on a la pantalla amb la nova API de Processament i alguns hooks realment radicals. El nou mòdul RDF proporciona marcat web semàntic.

Accessible

Les pantalles d'administració són ara molt més accessibles. Moltes de les millores en el front-end fan que us sigui més fàcil construir llocs web accessibles.

Imatges i fitxers

El suport per afegir imatges al contingut ara està incorporat al nucli. Genereu diferents versions per a les miniatures, les previsualitzacions i d'altres estils d'imatge. La gestió de fitxers privats es pot utilitzar ara juntament amb els fitxers públics.

Automatització de les prves del codi

Un nou marc de treball de proves automatitzades amb més de 30.000 proves incorporades permet provar la integració contínua de tots els pegats del nucli del Drupal i dels mòduls contribuïts.

Suport de base de dades millorat

Una nova capa de base de dades proporciona suport a punt per ser utilitzada amb SQLite, MySQL/MariaDB i PostgreSQL. Instal·leu mòduls contribuïts per a utilitzar MS SQL Server, Oracle i més.

Millor suport per a les distribucions

Utilitzeu perfils d'instal·lació per a distribuir el vostre producte Drupal personalitzat. Una nova API i les noves configuracions d'exportació us deixen capturar més paràmetres en codi.

Ampliable

Gràcies a un gran esforç de la comunitat, més de 800 mòduls disponibles o en desenvolupament actiu per a Drupal 7, incloent Views, Pathauto, i WYSIWYG, amb més en camí cada dia.

Veieu el Drupal 7 en acció

El Drupal 7 està ja en ús a centenars de llocs web. Alguns exemples inclouen:

Requeriments

Per a instal·lar el Drupal 7, necessitareu:

  • Servidor Web: Apache (recomanat), Nginx, Lighttpd, or Microsoft IIS
  • Base de dades: MySQL 5.0.15 i superior, PostgreSQL 8.3 i superior, o SQLite 3.x
  • PHP: 5.2.4 i superior
  • Memòria: 32MB (Un lloc amb una sèrie de mòduls d'ús general habilitats pot necessitar 64MB de memòria o més.)

Més informació sobre els requeriments.